Tárhely csomagjaink

 

Csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy Őn könnyedén kiválaszthassa az igényeinek legmegfelelőbbet. A csupán webes jelenlétet biztosító egyszerű weboldalaktól, a személyes honlapokon át, az akár kiemelkedő forgalmat lebonyolító, nagy tárhelyigényű portálokig képesek vagyunk minden igényt kielégíteni.

Modern tárhelykezelő rendszer

A Plesk jelenleg az egyik legnépszerűbb webtárhely kezelő rendszer, amely lehetőséget biztosít ügyfeleink számára, hogy tárhelyeikkel kapcsolatos teendőiket kényelmesen és biztonságos módon végezhessék el. A magyar nyelvű felület és a szintén magyar nyelven elérhető dokumentációk teszik lehetővé, hogy a felhasználók különösebb informatikai szaktudás nélkül is könnyen kiismerhessék magukat a rendszer nyújtotta lehetőségek között.

Harc a kéretlen levelek ellen

Nagy energiákat fordítunk arra, hogy ügyfeleink postafiókjait megvédjük a kéretlen levelektől. A napjainkra komoly iparággá fejlődött "spammelés" elleni harc kiemelkedő fontosságú számunkra, ezért szervereinken a MagicSpam gondoskodik arról, hogy  a nem kívánt, esetleg káros tartalmú levek ne érhessék el az Őn postafiókját.

A biztonság mindenkinek jár

Annak érdekében, hogy a weboldalára látogatók által megadott személyes adatok biztonságban legyenek, a Let’s Encrypt tanúsítványa ingyen biztosít titkosított csatornát az adatkommunikációhoz. Ez a domain névre hitelesített SSL tanusítvány kizárólag technikai hitelesítésre és titkosításra szolgál, külön hatóság nem írja alá a tanúsítványt.